Zingen voor je levenkoor

Het Zingen voor je Levenkoor Almere zingt tweewekelijks op vrijdagochtend van 10.00 uur -12.00 uur.

In het koor zingen mensen mee, die zelf ziek zijn, of ziek zijn geweest. Ook zingen er mensen mee, die hun partner door kanker hebben verloren. Tijdens de repetities wordt veel gelachen, maar ook gehuild. Zingen staat zo dicht bij je; het maakt direct los, wat er in je leeft.
Almere_ZingenvjL_webbanner
Er is in het koor gewoon ruimte voor deze emoties. Wij Nederlanders moeten ons altijd zo groot houden, terwijl er vaak innerlijk veel meer is!

Door ruimte te geven aan onze emoties, komt er ook weer ruimte voor andere emoties. “Als het eruit komt, is er ook weer plaats voor iets anders” is de gevleugelde uitspraak tijdens elke repetitie. Elke repetitie start met lichaams- en stemwerk. Het is belangrijk je lichaam los te maken, voordat je gaat zingen. Door ziekenhuis-behandelingen, stress en verdriet is je lichaam niet meer hetzelfde als voorheen. Oefeningen helpen je lichaam losser te maken.

Om mee te zingen, hoef je geen geoefend zanger(es) te zijn. Doordat er ruimte is voor elke stem, voelt iedereen zich steeds vrijer zich te laten horen, en dat heeft op vele dingen een positieve invloed. Je gebruikt je stem in het dagelijks leven ook meer, en dat beïnvloedt je humeur positief! Ook word je je bewuster van muziek van anderen, en luister je meer naar mooie klanken.

We zingen wereldmuziek, mantra’s en canons.

Dag en tijdTweewekelijksvrijdag van 10.00 uur – 12.00 uur
PlaatsParkhuysBunuellaan 1,1325 PP Almere
Kosten € 6,- per keer
Data 2020 
Aanmeldenzvjlalmere@gmail.com

zie ook www.kankerinbeeld.nl en www.parkhuysalmere.nl

  ADW parkhuyskoor_130504_1553                ADW parhuys koor _130504_1511              ADW parkhuyskoor_130504_1504